PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 70 EUR, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

O nas

Moja zgodba

Sem mamica dveh malih sončkov, ki mi pomenita vse na svetu, zato jima rada ponudim vse najboljše. Kot vsaka mamica tudi jaz razmišljam, kako bi jima bilo še lepše in udobneje, zato sem se povezala z več podjetji iz Turčije. Le-ta so na trgu že dalj časa in izdelujejo oblačila iz najbolj kakovostnega turškega bombaža. Preizkušeno! Tako vam ponosno predstavljam in nudim kvalitetna otroška oblačila, izdelane iz res kakovostnih materialov, z razponom od 0 do 12 let, in sicer za deklice in dečke.


Kolekcije so skrbno načrtovane, artikli premišljeno izbrani. Lepi, drugačni, razigrani in barviti, a še vedno udobni.

Odpiram z dušo in srcem, tako za svoja dva otroka, kot za vas! Verjamem v svojo zgodbo, namen in v svoj cilj. Da vam ponudim kakovostno, kvalitetno, izvirno, drugačno in cenovno dostopno modo za vaše malčke. Gaja in Jaka sta presrečna in zadovoljna in ju vključujem v svojo vizijo. Dajeta mi moč in energijo, da posredno tudi vam omogočim nekaj novega za vaše male junake.

Zakaj ime GAJA & JAKA, urbana moda za otroke? Ker sta mi hčerka in sin motivacija in delam vse za njuno dobro. Ker lahko uspem le, če sem 100% pri stvari. In z njima vedno sem. Diham, delam in ustvarjam za njiju ter z njima. Postanite del moje oziroma naše zgodbe in mi dovolite, da vam priskočim na pomoč in vam ter vašim otrokom predstavim, kaj pomenijo kakovost, drugačnost, izvirnost, predvsem pa udobje v novih oblačilih.

Zaupajte moji viziji in v poplavi ponudbe preverite, zakaj GAJA & JAKA nudita NOVO, a hkrati preizkušeno modo za otroke.

O podjetju

GA-LE-JA, Špela Demšar Leban s.p.

Kratko ime: GAJA & JAKA, urbana moda za otroke

Polno ime podjetja: GA-LE-JA, Špela Demšar Leban s.p.


ID za DDV: SI83950958

TRR: SI56 6100 0002 2418 308 odprt pri Delavska hranilnica d.d.


Sedež podjetja: Rafolče 59e, 1225 Lukovica

Trgovinica Gaja&Jaka: PE Domžale Breznikova 15, 1230 Domžale


Telefon: +386 (0)41 313 959

Elektronski naslov: info@gajainjaka.si

Stik z nami

Imate vprašanje ali pripombo? Pišite nam.